Woodvale Granny Flat

..it came with the challenge of an odd shaped wedged area due to the boundary being on an angle...

John & Kath approached Hallmark Developments to design and construct a granny flat at their daughters Woodvale home. An area to the side of the existing garage seemed to be the only logical area, but it came with the challenge of an odd shaped wedged area due to the boundary being on an angle. With careful consideration of the local planning laws and trying to maximize the usable area, our designers came up with a one bedroom flat incorporating all of the client’s wishes, including a bathroom, kitchen, laundry/linen area and living room totalling approx. 60 M2.

The end result was a beautifully finished micro home that blends in seamlessly with the existing house.

Categories